піца
меню
інтер'єр
гостьова

27.02.2017

Цього року пісне меню в Напуле вийшло весняно-яскравим)) Готуємо:

• Піццу Fantasia Vegetariana (з томатами черрі, оливками таджаске, базиліком, орегано, фрізе, волоськими горіхами та зеленою цибулею) - 169.00
• Піццу Porcini e Spinaci (з білими грибами та шпинатом) - 189.00
• Гуакамоле з авокадо зі шпинатом, томатами черрі, червоною цибулею та печеним гарбузом - 189.00
• Хумус з жовтої сочевиці з авокадо, томатами черрі та руколою - 189.00
• Спагетті Primavera  із цільнозернового борошна із злегка обсмаженими овочами та пряними травами - 139.00
• Лінгвіне з песто з руколи та кедрових горіхів з підсмаженими томатами - 179.00
• Орекк'єтте з брокколі, білими грибами та маслинами - 199.00


 
    піца меню інтер'єр гостьова