піца
меню
інтер'єр
гостьова

22.01.2016

«Чотирилисник зі смаком добра» - так можна перекласти «Quadrifoglio», назву нової піцци, яку шеф-піццайоло Napule Джузеппе Іролло придумав і приготував, повернувшись з різдвяних канікул. Від «щасливої» чотирилисної конюшини піцца отримала свою форму, причому в кожній пелюстці – своя начинка: в одній – базиліковий соус, моццарелла і грана падано, в другій – горгонзола, рукола, томати і грана падано, в третій – томати, базилік, моццарелла і грана падано, в четвертій – асорті з листя салату, рукола, базиліковий соус та рікотта. А разом – давній символ усіляких гараздів.

І ось цей символічний «інгредієнт» нової страви ми також вирішили використати задля  гарної справи: частина коштів від продажу «Quadrifoglio» буде перерахована у благодійний фонд «Tabletochki», що допомагає дітям з тяжкими захворюваннями.

Приходьте куштувати і хай вам щастить.

 
    піца меню інтер'єр гостьова